15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, İl Müdürlüğümüz koordinesinde düzenlenen Kurumlararası Voleybol Turnuvası, Atatürk Spor Salonumuzda oynanan ilk müsabakalarla başladı.

Turnuvaya, Aydın Valiliği, Germencik Kaymakamlığı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz olmak üzere 8 farklı kurumdan takımlar katılım sağladı.

10 Temmuz’da başlayan turnuvanın açılış maçı, Aydın Valiliği ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü arasında gerçekleşti. Günün ikinci maçında Germencik Kaymakamlığı ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Her iki maçta da takımlar, seyircilere heyecan dolu anlar yaşattı.

Turnuva boyunca çeşitli günlerde yapılacak müsabakalarla heyecan devam edecek. Takımlar, grup maçlarında gösterdikleri performansla finale kalmak için mücadele edecekler. 22 Temmuz'da Atatürk Spor Salonumuzda oynanacak olan final müsabakası ile turnuva sona erecek.

Bu önemli etkinliğe katılım sağlayan tüm kurumlarımıza teşekkür ederiz. 15 Temmuz şehitlerimizi anmak ve demokrasimizin önemini vurgulamak adına düzenlenen bu turnuvada, tüm katılımcılara başarılar diliyoruz.