Mersin'de düzenlenen Naci Oral Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, Aydınlı Milli sporcularımızın muhteşem performansına sahne oldu. 63 ilden toplamda 727 sporcunun katıldığı turnuvada, Aydın'ın gururu olan genç boksörlerimiz, büyük başarı elde ettiler.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz Milli Takım Boks Antrenörümüz Yavuz Kılıç'ın önderliğinde yetişen Milli Boksörlerimizden, 60 Kg İbrahim Alp Bakır üçüncü kez, 51 Kg. Tevfik Akkaş ise ikinci kez Türkiye şampiyonu oldular. Bu önemli başarı, Aydın'ın adını Türkiye genelinde duyurarak spor camiasında büyük bir gurur kaynağı oldu.

Şampiyonaya damga vuran Aydınlı genç boksörlerimiz, elde ettikleri başarı ile sadece bireysel bir zafer elde etmekle kalmayıp, aynı zamanda Aydın'ı boks arenasında başarıyla temsil etmenin onurunu yaşattılar.

Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğümüz;

Muhteşem performansı ve elde ettiği Türkiye Şampiyonluklarıyla Aydın'ın gururu olan ve bu zaferle sadece kendilerini değil, aynı zamanda Aydın'ı da en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.