22-23 Mayıs 2024 tarihlerinde Konya'da düzenlenen Okul Sporları Atletizm Gençler A-B Türkiye Birinciliği müsabakalarında, ilimizi temsil eden sporcularımız sergiledikleri üstün performanslarıyla göz kamaştırdı.

Genç Erkekler (A) kategorisinde 110 metre engelli branşında, sporcumuz Koray Uygun, rakiplerini geride bırakarak Türkiye birincisi oldu ve altın madalya kazandı. Bu kategorideki bir diğer sporcumuz Talha Gülnihal ise gösterdiği performansla Türkiye ikinciliğini elde ederek gümüş madalya kazandı.  

Genç Erkekler (A) kategorisi 200 metre branşında sporcumuz Baturalp Bostan, rakiplerine karşı verdiği mücadeleyi ikinci sırada tamamlayarak gümüş madalyayı kazanan isim oldu.

Genç Kızlar (A) kategorisinde 100 metre branşında sporcumuz Saadet Öztürk, Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazanma başarısını gösterdi.

Genç Kızlar (A) kategorisi 100 metre engelli branşında sporcumuz Öykü Ceylin Tekdal, Türkiye ikinciliğini elde ederek gümüş madalyanın sahibi oldu.

Genç Kızlar (B) kategorisi 100 metre engelli branşında sporcumuz Sedef Naz Akıllı ise Türkiye dördüncüsü oldu.

İlimizi başarıyla temsil eden sporcularımızı yürekten tebrik ediyoruz ve bundan sonraki spor hayatlarında da aynı azim ve kararlılıkla daha büyük başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyoruz.