İl Müdürlüğümüze bağlı Sultanhisar öğrenci yurdunda barınan Adnan Menderes Üniversitesi Atça Meslek Yüksek Okulu öğrencilerimiz, toplumsal farkındalığı artırmak ve su kaynaklarının önemine dikkat çekmek adına önemli bir adım attı. Öğrencilerimiz, suyun önemi ve tasarrufu konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla bir proje başlattılar.

Adnan Menderes Üniversitesi Atça Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 2. sınıf öğrencilerimiz tarafından yürütülen "Su Tasarrufu" projesi kapsamında, Nazilli Belediye Meydanında bir stant açıldı. Nazilli Kaymakamı Sayın Sedat Sırrı ARISOY, öğrencilerin bu önemli çalışmasını takdirle karşılayarak standı ziyaret etti ve su tasarrufuna dikkat çeken öğrencilerimizi tebrik etti. Ayrıca, öğrencilerimizi ilçedeki Gençlik Merkezine davet etti.

Sultanhisar Yurt Müdürlüğü personelimizin de katıldığı etkinlikte, gençlerimizin su israfı konusunda yaptıkları çalışmalar ve düzenledikleri sergi, yerel halk tarafından ilgiyle karşılandı. Projenin fikir hocalığını ADÜ Halkla İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Seçil Utma yaparken, grup başkanlığını ise Zeynep Yanbak üstlendi. Hatice İlhan ve Aleyna Yaşar da projede yer aldı.