İl Müdürlüğümüz tarafından organize edilen Okul Sporları Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler Hentbol İl Birinciliği heyecan dolu bir dönemi geride bıraktı.

Küçük Kızlar Hentbol İl Birinciliği, 7-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti ve 4 okuldan 64 sporcunun katılımıyla düzenlendi. Çine'den katılan Namık Kemal Ortaokulu birinci olurken , Müşerref Gündoğdu Ortaokulu Nazilli'den ikinci, Rıfat Tunçbilek Ortaokulu Efeler'den üçüncü ve Feride Reşit Kalkan Ortaokulu’da Çine'den dördüncü oldu.

Aynı dönemde düzenlenen Küçük Erkekler Hentbol İl Birinciliği ise 20-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti. 4 okuldan 64 sporcunun yarıştığı turnuvada Gazipaşa Ortaokulu, Efeler'den birinci olurken, Neşetiye Ortaokulu, Germencik'ten ikinci, Atatürk Ortaokulu, Kuyucak'tan üçüncü ve Şehit Rıfat Tunçbilek Ortaokulu, Efeler'den dördüncü sırayı elde etti.

Aydın Lisesi Spor Salonumuzda düzenlenen madalya töreni ile bu heyecan verici turnuva sona erdi. İl Müdürlüğümüz, turnuvalara katılan tüm okulları ve sporcuları tebrik ederken, gösterdikleri performans ve spor kültürüne verdikleri katkılardan dolayı da ayrıca övgüde bulundu.