Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Emre Topoğlu ve Genel Müdür Yardımcımız Tuncay ulusan, İzmir’de yaşanan acı olayın ardından depremzedelerin ve gençlerimizin yaralarını sarmak için İzmir İlinde bulundular.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Emre Topoğlu ve Genel Müdür Yardımcımız Tuncay Ulusan, İzmir’de yaşanan depremin ardından yaraları sarmak için İzmir de bulunduktan sonra Aydın'ı ziyaret ettiler.

AYDINA ZİYARET

İzmir dönüşü Aydın ilimize uğrayarak Gençlik Merkezimizi, Genç Ofisimizi ve İl Müdürlüğü binamızı ziyaret ederek, Genel Müdürümüz Emre Topoğlu ve Genel Müdür Yardımcımız Tuncay ulusan deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerinde bulundular. İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu’ndan gençlik faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi alan Genel Müdürümüz Emre Topoğlu yanında getirmiş olduğu hediyeyi İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu’na armağan etti. İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu ise yurtlarımızda öğrencilerimizin yapmış oldukları el sanatları eserlerini, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Emre Topoğlu ve Genel Müdür Yardımcımız Tuncay Ulusan'a takdim etti.