Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz gençlere daha yakın olmak için yeni Nazilli Gençlik Merkezi ile Nazilli’de hizmet vermeye hazırlanıyor.

Binlerce öğrencinin yetişkin rollerine hazırlanıp sosyalleştiği 60'ın üzerindeki öğrenci topluluklarının verimliliklerini artırmak, kendi aralarındaki diyalog ve iş birliğini geliştirmek sporun ve sanatın birleştirici ve geliştirici gücünün kullanılması amacıyla Nazilli Şehir Stadı’nın yanında bulunan üç katlı Mehmet Özalp Sosyal Tesisleri Gençlik Merkezine Dönüşüyor.

İKİNCİ EVİNİZ GENÇLİK MERKEZİNİZ

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz söz konusu binanın tamamını gençlik merkezi haline getirmek için çalışmalara başladı.  Çalışmalar tamamlandığında alt katta masa tenisi ve satranç oynanabilecek alanlar ve bir kütüphane olacak. Üstteki iki katta ise el sanatları, folklor ve bazı spor dalları için kurslar düzenlenecek.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cenap Filikçioğlu'nun göreve geldiği kısa süre içerisinde, çalışmaları hızlandırıp öğrencilerin ihtiyaçlarına göre projelendirilen fonksiyonel ve dinamik bir mekan haline gelecek olan Nazilli Gençlik Merkezi çok yakında gençlerin hizmetine açılacak.