Gençlik Projeleri Destek Programı (GPDP) 2019-1 Özel Çağrı Projeleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığınca Aydın ilinde desteklenen 15 projenin koordinatör ve kontrolörleri bir araya gelerek, gençlere verilecek en iyi hizmet için istişare yaptı.

Gençlik Projeleri Destek Programı (GPDP), Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin hayallerini desteklemek, gönüllülük çalışmalarını güçlendirmek, ülkemiz ve insanlık için yenilikçi fikirlere ve girişimlere imkan tanımak, kültürel etkinliklere ve sanata katılımı öncelemek, gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sunmak, çevreye ve tüm canlılara duyarlılığı artırmak, aktif bir hayat tarzını teşvik etmek hedefleri doğrultusunda yürütülen bir projedir.

Gençlik Projeleri Destek Programı (GPDP), 2019 yılı 1. Çağrı Dönemi kapsamında Üniversitelerde Gençlik Toplulukları, İlkokul, Ortaokul, Bilim ve Sanat Merkezi ile liselerde gençlik gruplarına yönelik olarak “Gönüllülük”, “Kültür ve Sanat”, “Fiziksel Aktivite, Egzersiz ve Spor”, “Yenilikçi Fikirler” “Çevre Bilinci” ve “Hayvanların Korunması” konu başlıklarında 1.001 proje yer almaktadır.

Efeler Gençlik Merkezinde yapılan toplantıya Eğitim Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Birimi Şube Müdürü Derya Levent, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından projeler için görevlendirilmiş personel katıldı.