Büyük heyecanla başlayan Okullar Arası Futbol müsabakaları yetenek ve takım oyunun en üst seviyede olduğu, seyircilere büyük heyecan yaratan maçlar, Dörtgen Anadolu Lisesi ile Söke Anadolu Lisesi arasında yapılan final maçının ardından Aydının Futbol Şampiyonu belli oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz koordinesinde düzenlenen, 13 takımın katılım sağladığı haftalarca süren Okullar Arası Genç Erkekler Futbol Müsabakaları çetin geçen final mücadelesi ile tamamlandı. Adnan Menderes Stadyumu Yan Sahalarımızda oynanan final karşılaşmasında Dörtgen Anadolu Lisesi ile Söke Anadolu Lisesinin karşılaşmasında Dörtgen Anadolu Lisesi rakibini 4-1 yenerek şampiyon oldu. Şampiyon Dörtgen Anadolu Lisesi Nisan ayında yapılacak olan grup müsabakalarında Aydın ilimizi temsil etmeye hak kazandı. Müsabakalar sonunda ikinci olan takım Söke Anadolu Lisesi, üçüncü ise Didim Zeynep-Mehmet Dönmez M.T.A. Lisesi oldu.

Coşkulu taraftar eşliğinde takımlara Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz, Okul Sporları Şube Müdürümüz ve antrenörlerimiz tarafından madalyaları ve ödülleri verilerek grup müsabakaları için başarı dileklerinde bulunuldu.