Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Okullar Arası Küçükler Kız-Erkek Voleybol İl Birinciliği final müsabakasında kızlarda Söke Behiye Hanım Ortaokulu, Erkeklerde Mustafa Kiriş Ortaokulu galip gelerek il birincisi oldular.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüzün Okul Sporları 2022-2023 faaliyet programında yer alan Küçükler Voleybol karşılaşmaları sportif çekişmeler içinde geçen final maçlarıyla tamamlandı. Okullar Arası Küçükler Kız-Erkek Voleybol İl Birinciliği final maçında Kızlarda Söke Behiye Hanım Ortaokulu ve Mustafa Kiriş Ortaokulu, Erkeklerde Mustafa Kiriş ve Germencik Mursallı Ortaokulu karşı karşıya geldi. SKS Spor Salonu'nda gerçekleştiren final maçında kıran kırana geçen setler, dostluk ve kıyasıya rekabet ile son buldu.

Kızlarda Söke Behiye Hanım Ortaokulu ile Mustafa Kiriş Ortaokulu mücadelesinde şampiyonluğa uzanan taraf Söke Behiye Hanım Ortaokulu oldu. İlk seti 25-7 ve ikinci seti 25-9 skorla tamamladı. Erkekler de ise Şampiyon olan Mustafa Kiriş Ortaokulu, rakiplerini eleyerek madalyalarını almaya hak kazandılar.

Çekişmeli geçen Küçükler Voleybol İl Birinciliğinde Kızlarda 3. Nazilli Fatih Ortaokulu, 4. Hacı Lütfiye Atay Ortaokulu oldu. Erkeklerde ise 2. Germencik Mursallı Ortaokulu ve 3.  Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulu oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün koordinesinde düzenlenen turnuva sonunda dereceye giren takımlar için SKS Spor Salonumuzda ödül töreni düzenlendi. Oldukça heyecanlı ve sevinçli olan küçükler madalya ve kupasını okul müdürlerinden aldı.