Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

İl Müdürümüz Fillikçioğlu, yayımladığı mesajda, bereketli spor dolu bir ramazan ayı geçirildiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Kardeşlik bağlarımızı güçlendirerek, manevi huzur içerisinde günahlardan, kusurlardan arınarak eda etmeye çalıştığımız rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı uğurlamanın hüznü ve bu mübarek ayın sonunda bayrama kavuşmanın huzur, mutluluk ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar, insanların arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, milli ve dini şuurun, duyguların şekillendiği, güçlendiği özel günlerdir. Millet olarak bayramları daima dostluk ve kardeşlik duygularıyla kenetlenerek coşku ve heyecan içinde yaşıyoruz.

Ayrıca bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini sadece bayram günlerinde değil, yaşamın her alanında ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız. Unutmamalıdır ki bayramları bayram yapan onu yaşatanlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Bu güzel bayram günlerinin hayırlara vesile olmasını, bütün insanlığa sağlık ve esenlik getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum."