Gençlik ve Spor İl Müdürümüz mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Cenap Fillikçioğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Rahmet, mağfiret ve arınma iklimi olan Ramazan’ın sonuna yaklaştığımız şu günlerde 27 Nisan Çarşamba gününü Perşembeye bağlayan gece Rabbimizin ifadesiyle “Bin aydan daha hayırlı” olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kadir Gecesi, Kur’an-ı Kerim’de bin aydan daha hayırlı bir gece olarak nitelendirilmiştir.  Ramazan ayı içinde bulunan en kıymetli gecedir. Tövbelerin kabul edildiği ve günahların bağışlandığı Kadir Gecesi, Yüce Allah tarafından değerli kılınmıştır. Mükâfatların sınırsız olarak verildiği bu gece, kalplerimizin her türlü kötülükten arınması, aramızdaki sevgi ve bağışlamanın artması için değerlendirilmelidir. Kadir Gecesinde her Müslüman kendisiyle yüzleşmelidir. Kendimizle yüzleşirken ölçümüz hiç kuşkusuz Kur'an-ı Kerim ve yaşayan Kur'an olan Hazreti Peygamberin bize bıraktığı sünneti olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve tüm İslam Âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, ülkemize, tüm İslam âlemine ve bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluklar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. ”dedi.