2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı Okul Sporları Floor Curling Gençler ve Yıldızlar İl Birinciliği yarışmaları, fikstür çekimi sonrası Efeler Mimar Sinan Spor Salonumuzda start aldı. 

Yoğun ilgi gören Okul Sporları Floor Curling müsabakalarına Yıldızlar 9 takım ve Gençler 9 takım olmak üzere toplam 18 takım ve yüzlerce sporcunun katılımıyla başladı.

Efeler Mimar Sinan Spor Salonumuzda gerçekleştirilen müsabakalarda sporcular takım halinde birbirlerine karşı üstün performans göstererek mücadele etti. Sporcuların, Aydın’da yeni bir spor branşı olan Floor Curlingi oynarken gösterdikleri heyecan ve mutluluk görülmeye değerdi.

Herkese hitap eden ve herkesin kolaylıkla oynayabileceğini bir strateji oyunu olan Floor Curlingi son zamanlarda göz önünde bir spor olduğunu dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu; 18 - 19 Ocak tarihlerinde iki gün boyunca sürecek İl Birinciliği yarışmalarında şampiyon olan takımın ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirterek, Türkiye şampiyonasına katılacak takımlara ve sporculara başarılar diledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından 18 -19 Ocak 2022 tarihleri arasında 2 gün süren Okullar arası Floor Curling Aydın İl birinciliğinde dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verilecek.