Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kocaeli’den Aydın Valiliği’ne atanan Vali Sayın Hüseyin Aksoy, İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu'nu ziyarette bulundu.

Aydın Valisi Sayın Hüseyin Aksoy, İl Müdürlüğümüz binasında Aydın’ın yöresel kıyafetlerini taşıyan öğrenciler ve kurum müdürlerimiz tarafından karşılandı. Sosyal mesafe ve dezenfekte olmaya özen gösterildi.

Aydın ve ilçelerindeki yenilenecek futbol sahaları, bakım onarımı yapılacak ve yeni açılacak öğrenci yurtları, spor tesisleri, planlanan projeler ve kurumun çalışmaları hakkında brifing alan Vali Sayın Hüseyin Aksoy, Aydın’daki spor faaliyetlerini de yakından takip edeceğini aktardı.

İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu kendisini ziyarette bulunan Vali Sayın Hüseyin Aksoy’a teşekkür ederek, önünde ay yıldız logo bulunan 09 numaralı Hüseyin Aksoy yazılı siyah beyaz forma takdim etti.

İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu’na çalışmalarında başarı ve kolaylık dileyen Vali Sayın Hüseyin Aksoy, kurum personelimize de karşılamalarından dolayı teşekkür etti.