Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, pandemi döneminde Anadolu Ajansı Aydın Temsilcisi Ferdi Uzun tarafından Dünya Şampiyonu Milli Halterci Ayşegül Çakın’ın değirmende antrenman yaparken çekilen fotoğrafının ayın spor fotoğrafı olması nedeniyle tebrik etti.

Değirmende Avrupa Şampiyonasına Hazırlanıyor

            Aydın’ın Altın Kızı lakaplı Dünya, Avrupa ve birçok uluslararası müsabakalarda halter şampiyonu olan Ayşegül Çakın, pandemi döneminde babası Ali Çakın’ın işyeri olan değirmende Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından temin edilen halter malzemeleri ile Avrupa Şampiyonasına hazırlanıyor.

Ayın Spor Fotoğrafı Seçildi

              Anadolu Ajansı'nın web sitelerinden Türkçe ve İngilizce dillerinde yapılan oylamada, haber kategorisinde 60, yaşam kategorisinde 39 ve spor kategorisinde 6 fotoğraf arasından Anadolu Ajansı Aydın Temsilcisi Ferdi Uzun’un Şampiyon Çakın’ı değirmende antrenman yaparken çektiği fotoğraf "Ayın Fotoğrafı" ve video ise 5 video arasından "Ayın Videosu" seçildi.

İl Müdürü’nden Tebrik

            Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu “ Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak pandemi döneminde Milli Haltercimiz Ayşegül Çakın’ın babasının iş yerini antrenman salonu gibi kullanması için destek olduk. Gerekli halter antrenman malzemelerini temin ederek çalışmalarını aksatmadan yapmasını sağladık. Anadolu Ajansı Aydın Temsilcisi Ferdi Uzun’u değirmende antrenman yapan şampiyonumuzu çektiği fotoğraf ile nisan ayının en iyi spor fotoğrafı olmasından dolayı tebrik ediyorum. Sporcumuz Ayşegül Çakın’ı antrenmanlarında kolaylıklar ve ülkemizi temsil edeceği Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.