Kadına karşı şiddete dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Birleşen Kadınlar Futbol Turnuvası için bir araya gelen Aydınlı kadınlar sahada ter döktü.

Alabanda Gençlik Derneği ve Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen turnuvayı Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Amatör Spor Kulübü Federasyon (ASFK) Başkanı Hasip Arıkan, Yıldızspor Kulübü Başkanı Kaya Özcan, Spor Hizmetleri Müdürü Hamide Ercan, Spor Şube Müdürü Serdar Küçük, Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Cemal Kahriman, Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Semra Şener ve çok sayıda futbolsever takip etti.

Efeler Adnan Menderes Stadyumu 1 nolu yan sahada gerçekleştirilen müsabada Vali Köşger, hakemlere çiçek takdim edip, başlama vuruşunu gerçekleştirerek, her iki takıma da başarılar diledi.

Ev hanımları ve farklı meslek gruplarından takımların katıldığı ve renkli görüntülere sahne olan maçta kadınların mücadelesi takdir topladı. Aileleri de tribünden sahada ter döken sporculara destek verdi.

Alabanda Gençlik Derneği yönetiminden Selda Bozay: "Farkındalık projemize sağladıkları destekten dolayı başta Sayın Valimiz ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu olmak üzere tüm destekçilerimize ve sponsorlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz kadınlar her yerdeyiz ve her işi başarırız. Futbol aynı zamanda dostluktur." açıklamasında bulundu.