Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu, 15 Temmuz’un 6. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Fillikçioğlu mesajında şunları söyledi;

“Türk milleti olarak bundan tam altı yıl önce tarihimizde defalarca karşı karşıya kaldığımız ihanete  tanık olduk. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şerefli üniforması ile kamufle olan vatan hainleri tarafından aziz Türk milletinin milli iradesine karşı bir darbe teşebbüsünde bulunuldu.

Teşebbüs Aziz Milletimizin kararlı duruşu ve demokrasiye sahip çıkma iradesi sayesinde bertaraf edilmiştir. Kahramanlık genlerini bünyesinde daima muhafaza eden Milletimizin verdiği bu sınav ve günlerce tuttuğu demokrasi nöbetleri bütün dünya tarafından gıpta ile izlenmiştir.

Birlikte demokrasimize güç verecek, şehitlerimizin aziz hatıralarına ve kanlarıyla müşerref kıldıkları bu topraklara sahip çıkmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız. 

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz hain darbe girişiminin seyrini değiştiren, tüm demokrasi şehitlerimizi ve Bedir’den Malazgirt’e, Çanakkale’den Büyük Taarruz’a ve 15 Temmuz’dan günümüze kadar şehit verdiğimiz tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yâd ederken gazilerimize sağlıklı, huzurlu ömürler diliyor, Aziz Milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü tebrik ediyorum."