Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özgül ve Yatırım İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Yavuz Çetin İl Müdürlüğümüzce yürütülen yurt hizmetleri hakkında değerlendirme amacıyla inceleme ziyareti gerçekleştirdiler.

Yurtlarımızda yürütülen hizmetlerin Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hazırlanan yurt kalite standartları rehberine uygun olup olmadıkları, tüm tesislerin hizmete hazır hale gelmesi için yürütülen çalışmaların ne aşamada olduğunu hakkında yapılan tespitlerin değerlendirilmesi yapıldı.

Kredi Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Sayın Mustafa Özgül ve Yatırım İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Sayın Yavuz Çetin ilimizde gerçekleştirdiği programında ilk olarak Adnan Menderes Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan Güzelhisar D blok öğrenci yurdumuzu ziyaret ederek, öğrencilerimizle kahvaltı programında bir araya geldi.

Milli sporcular ile görüşen Sayın Mustafa Özgül ve Sayın Yavuz Çetin sporcuları tebrik edip spor hayatlarında başarılar diledi. Son olarak Işıklı Mahallesi’ndeki Adnan Menderes Erkek ve Güzelhisar Kız öğrenci yurtlarında incelemelerde bulundu. Ardından öğrenciler ile birlikte yemek yiyerek sohbet etti. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu, nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Mustafa Özgül ve Sayın Yavuz Çetin’e teşekkür etti.