Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu, Hizmet Müdürlerimiz ve Şube Müdürlerimiz ile birlikte Aydın Sporcu Eğitim Merkezinde kayıtlı güreş ve atletizm branşı sporcuları ve aileleri için tertip edilen yemek organizasyonunda bir araya geldi. İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu, tüm sporcuların aileleri ile karşılıklı sohbet ederek istek ve önerilerini dinledi. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın sportif faaliyetleri ve projelerinden de bahseden İl Müdürümüz Fillikçioğlu halen yapımı devam eden spor tesisleri hakkında da bilgiler verdi.


"Gençlik, istikbalimizin teminatıdır"

Sporcular ve aileleriyle bir araya gelinen yemeğin ardından konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu, “Biz Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak her zaman sporcuya önem vermekteyiz. Göreve geldiğimizden beri sporu, sporcuyu ve sporcu ailelerini desteklemek ve teşvik etmek adına sporun içinde yer alan herkesle dirsek teması içerisindeyiz. Çünkü gençlere yapılan yatırım, geleceğimize yapılan yatırımdır. Böyle düzenlenen organizasyonlarda sporcularımızla, gençlerimizle bir araya gelince daha da mutlu oluyoruz. Biz sporcuların her zaman yanındayız, yeter ki onlar başarılarını devam ettirsinler. Kötü alışkanlıklardan uzak durup spora yönelsinler. Ben buradan tüm sporcu kardeşlerime başarılar dilerim, böyle sporcu çocuklar yetiştirdikleri için siz ana babaları da kutlarım” diye belirtti.

Etkinliklerin ardından İl Müdürümüz Filikçioğlu, gençlere kaban, antrenman eşofmanı, seremoni eşofmanı, spor çantası, güreş müsabaka mayosu ve antrenman şortu içeren çeşitli hediyeler verdi. Ardından sporcu ve aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilerek etkinlik sona erdi.