Okul Sporları faaliyet programında yer alan Genç(B) Kız-Erkek Basketbol müsabakaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz koordinesinde Atatürk Spor Salonumuzda seyircilerin yoğun ilgisi ile tamamlandı.

HAFTALARCA SÜREN BÜYÜK MÜCADELE

Atatürk Spor Salonumuzun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Genç(B) Kız-Erkek Aydın İl Şampiyonasında, kızlarda final karşılaşması İncirliova Spor Lisesi ile Efeler Anadolu Lisesi mücadelesiyle başladı. Kız kategorisinde gerçekleştirilen karşılaşmaların sonunda Efeler Anadolu Lisesi şampiyon oldu. Ardından yapılan erkekler müsabakasında, Oktaylar Bilim Okulu ile Kuşadası Bahçeşehir Koleji karşı karşıya geldi ve bu karşılaşmanın sonunda Kuşadası Bahçeşehir Koleji, erkek kategorisinin şampiyon olarak kupayı kaldırdı. Takımlar Aydın İl Şampiyonu olabilmek için parkede büyük mücadele verdi. Oynanan final maçları ardından düzenlenen törende dereceye giren okul takımlarına madalyaları ve kupaları takdim edildi.

BAŞARILI VE YETENEKLİ ÇOCUKLAR

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu;

 “Sporcularımız takım bilinci oturmuş başarılı ve yetenekli çocuklar. Final maçlarında ne kadar yetenekli olduklarını bir kere daha gördük. Müsabakalarda mücadele veren bütün takımları tebrik eder başarılarının devamını dilerim.” ifadelerinde bulundu.