Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz, Aydın Valiliği işbirliği ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın moralini yüksek tutarak eğitim ve öğretimlerinde spor ile bir arada olmalarını sağlamak için başlatılan “Spor İçin Her Yerdeyiz” projesi kapsamında Aydın’ın 17 ilçesinde belirlenen 17 okula spor malzeme desteği dağıtımı başlatıldı.

Geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz

Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmalarını çok önemsediklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu; “Sporu hayatında verimli bir şekilde geçiren çocuklarımızın eğitim hayatında da başarılı olduğunu görüyoruz ve bundan büyük memnuniyet duyuyoruz. Gençlerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürebilmeleri için Bakanlığımızın, Valiliğimizin destekleri ile hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz ve kaçınmayacağız.”

17 İlçede 17 okula 510 adet spor malzemesi

Tüm ilçelerdeki en az bir okula malzeme desteği olacağından bahsederek devam eden Fillikçioğlu; “ Sporu yaygınlaştırmak için başta il merkezi olmak üzere tüm ilçelerimizden, köylerimize kadar spor tesisleri yapılmaktadır. Gençlerimizin sporla uğraşması bizim için çok önemli. Öncelikle sporla uğraşan genç disiplinli olacaktır. Bu disiplin neticesinde hayatında başarıya da yön verebilecek bir alt yapı oluşturmuş oluyor. Bu kapsamda okullarımıza futbol, basketbol, voleybol topları, badminton, bocce, hemsball setleri, dart, satranç, antrenman çanağı ve takım halinde slalom çubuğu spor malzemesi destekleri yaparak çocuklarımızın daha rahat spor yapmasını sağlayacağız. Bu projede her alanda ve her zaman büyük desteklerde bulunan Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.