Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu  “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İl Müdürümüz yayımladığı kutlama mesajında; “Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 102. yılını kutlamanın gurur ve kıvancını; insanlığın ortak umudu ve geleceği olan çocuklarımızın coşkusunu paylaşmanın mutluluğunu yine hep birlikte yaşıyoruz.

Cumhuriyetimizin ön sözü olan "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" şiarıyla açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, milli egemenlik anlayışımızın somut bir ifadesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu bayramı çocuklara armağan ederek çocukların, sadece ülkelerin zenginliği değil, değişim potansiyelinin arkasındaki ana kaynak ve en büyük gücü olduğunu da tescil etmiştir. Güçlü Türkiye’nin teminatı çocuklarımızın, sevgi dolu kalpleri, gülen gözleriyle, milli egemenliğimizi kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ülkemizi yarınlara güvenle taşıyacaklarına olan inancımız tamdır. Gençlik ve Spor Bakanlığımız; ilimizde Gençlik Merkezleri, Spor Salonları, Yüzme Havuzu, Stadyum, Futbol sahaları yapım projeleri devam etmektedir. Türk sporuna yatırımlarımız sayesinde gelişen çocuklarımız en iyi imkân ve koşullarda spor yaparak, Uluslararası müsabakalarda başarılı olan sporcular olarak yetişecektir.

Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, bu kutlu günde Milli iradenin tecelli ettiği TBMM'nin 102. Kuruluş yıl dönümünü başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, sevgili çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.