Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Efeler Atatürk Spor Salonunda devam eden 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Genç Erkekler (B) Basketbol Grup Müsabakalarında Özel Söke Açı Anadolu Lisesi grup lideri olarak üst tura çıkmayı başardı.

Namağlup Yarı Finale

            Aydın’ı temsilen grup müsabakalarına katılan Özel Söke Açı Anadolu Lisesi ilk maçında Manisa Macide Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi’ni 69 – 62 ve diğer maçında İstanbul ekibi Özen Sezin Lisesi’ni 55 – 47 mağlup ederek grup liderliği ile yarı finale çıkmayı başardılar.

Protokol İzledi

            Aydın Özel Söke Açı Anadolu Lisesi ile İstanbul Özen Sezin Lisesi arasında oynanan grubun son maçını Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Hamide Ercan, Ak Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaçtı, Şube Müdürleri, okul yönetimi ve çok sayıda öğrenci takip etti.

            Aydın Spor Hizmetleri Müdürü Hamide Ercan grup liderliği ile yarı finallerde Aydın’ı temsil edecek olan Özel Söke Açı Anadolu Lisesi’ne madalya ve başarı belgesi takdim etti. Elde ettikleri başarıdan dolayı okul takımını tebrik eden Hamide Ercan, yarı final müsabakalarında başarılar diledi.