Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu, 15 Temmuz’un 5. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Fillikçioğlu mesajında şunları söyledi;

"Bugün 15 Temmuz hain darbe girişiminin beşinci yıl dönümünü hep birlikte idrak ediyoruz. Şehitlerimizi içimizde, yüreğimizde hissediyoruz. Beş yıl geçti ama acımız hafiflemedi. Bizi teselli eden bir nokta şudur ki; bu kahraman şehitlerimiz, gazilerimiz sayesinde devletimiz hâlâ dimdik ayakta. 

O gün sokağa çıkan şehitlerimizin tek bir amacı vardı: Ülkemizi ve milletimizin bütünlüğünü korumak, devletimize sahip çıkmak... Gerekirse canımızı ortaya koymak üzere milletçe sokağa çıktık. Şehitlerimiz ülke için, millet için, inancımız için, devletimiz için hayatlarını feda etti. Rabbimiz bizlere bu tür ihanetlerle mücadele gücü versin; aramızdaki birliği, beraberliği, kardeşliği daim eylesin. 

Bu duygu ve düşüncelerle; vatan için kendilerini feda eden başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere bütün şehitlerimizi  bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, gazilerimize şifalar ve esenlikler diliyor, milletimiz için bu acıların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum." İfadelerini kullandı.